Μελισσοκομικές επιχειρήσεις

Συνεργαστείτε με το μοναδικό δίκτυο καταστημάτων μελισσοκομικών προϊόντων και επωφεληθείτε από μοναδικά πλεονεκτήματα

Μάθετε περισσότερα

Μοναδικότητα

Το NectarSales είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό δίκτυο καταστημάτων μελισσοκομίας με έμφαση στον Έλληνα παραγωγό. Κάθε μελισσοκόμος προβάλλει το κατάστημά του, τα προϊόντα του και τη διαθεσιμότητά τους, τα οποία οι εν δυνάμει υποψήφιοι πελάτες από όλο τον κόσμο μπορούν να παραγγέλνουν on-line και με δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής.

Ασφαλείς συναλλαγές

Οι πελάτες πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές που στηρίζονται στο πιο ασφαλές σύστημα πληρωμών PayPal. To PayPal προσφέρει επίσης πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.

Παραγγελίες 24/7/365

Ο πελάτης μπορεί να κάνει την παραγγελία του οποιαδήποτε ημέρα του έτους, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, εφόσον δε χρειάζεται να έχει φυσική παρουσία στο κατάστημα.

Αξιολόγηση

Οι εγγεγραμμένοι πελάτες που έχουν ολοκληρώσει την παραγγελία τους έχουν τη δυνατότητα αξιολόγησης του καταστήματος με βαθμολογία και σχολιασμό. Η αξιολόγηση ενθαρρύνει την βελτίωση ποιότητας του καταστήματος, ενώ υψηλές αξιολογήσεις συμβάλουν σε αυξημένες πωλήσεις. Ο ψαγμένος ιδιοκτήτης μπορεί να παρακολουθεί το σχολιασμό των πελατών, να ανακαλύπτει πως σκέφτονται οι πελάτες και να εντοπίζει ενδεχόμενες αδυναμίες του καταστήματος.

Παραγγελίες προϊόντων στο εξωτερικόΜε το δίκτυο NectarSales οι ενδιαφερόμενοι πελάτες του εξωτερικού έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα της Ελλάδας είναι δυσεύρετα στο εξωτερικό, ενώ τα έχουν ανάγκη γι’ αυτό και έχουν υψηλή ζήτηση. To NectarSales είναι ο δικτυακός ιστότοπος που θα κάνει γνωστό τα κατάστημά σας σε πελάτες του εξωτερικού με δυνατότητα άμεσης παραγγελίας και πληρωμής από τη χώρα τους. 

Εξέλιξη/Συντονισμός με τη νέα εποχή

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική εξέλιξη στον τρόπο που προσφέρονται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα: Παραγγελίες κ' υπηρεσίες θα εκτελούνται στο κοντινό μέλλον με ηλεκτρονικό τρόπο (όπως και στο NectarSales). Οι νέοι αλλά και οι όχι τόσο νέοι προτιμούν –για πρακτικούς λόγους- να εκτελούν τις παραγγελίες τους με ηλεκτρονικό τρόπο, από τον υπολογιστή τους, το laptop, το tablet ή το κινητό τους. Το NectarSales είναι ο ηλεκτρονικός κόσμος των καταστημάτων μελισσοκομίας.

Γκαλερί φωτογραφιων

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να δουν φωτογραφίες μετα μελισσοκομικά προϊόντα. Επιπλέον μπορούν να προβληθούν φωτογραφίες σχετικές με το κατάστημα ή ενδεχομένως της μελισσοκομικής εγκατάστασης.

Διεύρυνση πελατολογίου

Οι περισσότεροι εν δυνάμει υποψήφιοι πελάτες ενδέχεται να μην γνωρίζουν το μελισσοκομικό κατάστημα. To NectarSales είναι ο δικτυακός ιστότοπος που θα κάνει γνωστό και προσβάσιμο το κατάστημά σας σε άμεσες παραγγελίες, από οπουδήποτε. Οι υποψήφιοι πελάτες σας δε θα είναι πλέον μόνον η γειτονιά σας ή οι συμπολίτες σας. Επίσης είναι διαπιστωμένο πώς αρκετοί συμπολίτες δε γνωρίζουν τα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής τους.

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Αρκετές φορές ο υποψήφιος πελάτης δε βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα: α. Μπορεί να ζει μακριά από τον τόπο του καταστήματος ή το κατάστημα να βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή: π.χ. σε άλλη πόλη. β. Ο πελάτης μπορεί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην μπορεί να έρθει στο κατάστημα. γ. Ο πελάτης μπορεί τη στιγμή που θέλει να κάνει την παραγγελία να δυσκολεύεται από τις καιρικές συνθήκες: καύσωνας, παγετός κλπ. Με το NectarSales η παραγγελία μπορεί να γίνει από τον τόπο που ζει ο πελάτης και οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει!